Laserdome för företagsevent

Dela

Boka Laserdome i Stockholm till företagseventet, möhippan eller svensexan

Laserdome är den perfekta platsen för ett företagsevent, en möhippa eller svensexa eller varför inte till 50-årsfesten. Det finns nog ingenting i hela världen som går upp emot adrenalinkicken att få jaga varandra genom mörka gångar och över höga hinder.

Har du aldrig hört talas om Laserdome tidigare? Då ska vi berätta mer för dig här och nu. Laserdome kan enklast beskrivas på följande sätt:

  • Spelet påminner till viss del om paintball.
  • Laserdome kan man spela både inomhus och utomhus.
  • Man spelar antingen själv eller flera personer tillsammans.
  • Spelet går ut på att man ska lokalisera sina motståndare i mörkret eller i en skog, om man spelar Laserdome utomhus.
  • Ni är allihop utrustade med varsin laserpistol av IR-typ samt speciella västar som markerar varje träff.

Vissa utövare av lasersport, som detta spel också brukar kallas ibland, har sagt att det känns som om man är en figur som befinner sig mitt i ett stort dataspel när man spelar Laserdome. Man blir som alldeles uppslukad av spelet när man agerar i mörkret.

Laserdome var från allra första början ett sätt för den amerikanska marinkåren att öva sina soldater i strid på ett ofarligt sätt. Det fungerade så pass bra att man fortsatte att utveckla laserspel i militärt träningssyfte, även efter det att spelet hade blivit kommersiellt.

Ett framgångsrikt koncept

Från att alltså ursprungligen ha varit en ren militär angelägenhet har Laserdome utvecklats till att bli ett minst sagt framgångsrikt koncept som lockar stora grupper av spelare till sig oavsett var någonstans som man etablerar nya lokaler.

Laserdome är utan minsta tvivel ett helt perfekt ställe att förlägga en fest av något slag till. Här kommer ni allihop, inte bara personen som är själva föremålet för partyt alltså, att få vara med om en upplevelse som inte liknar något annat ni har varit med om. Garanterat.

Ni kan exempelvis dela upp er i två enheter som ska bekriga varandra därinne i det kompakta mörkret. Ni blir med andra ord två stridande ”arméer” som ska utkämpa ett krig med laservapen bland gångar, minor och andra fällor samt hinder.

Att smyga runt där i mörkret i jakten på ”fiender” att nedgöra genom att träffa honom eller henne med en laserstråle från det vapen man bär i händerna är utan minsta tvekan något av det absolut häftigaste och mest äventyrliga som man kan vara med om.

Boka Laserdome i Stockholm för ert nästa event

Om ni håller på med att planera inför en födelsedagsfest, en möhippa eller en svensexa så är Laserdome den absolut bästa platsen för ett sådant partaj. Funderar du på ett företagsevent tillsammans med din personal så är det också Laserdome som gäller för dig och er.

Det här är nämligen ett evenemang som kommer att ge er minnen för livet. Spänningen inne i mörkret. Adrenalinet som pumpar runt i kroppen. Äventyret. Alla glada och förtjusta skratt. Efteråt kan ni sitta ner tillsammans med något gott i varsitt glas och sammanfatta er fantastiska upplevelse.

Laserdome är den ultimata platsen för ert nästa evenemang. Det kan ni lita på. Boka Laserdome i Stockholm inför ert kommande party.